Är du nyfiken på en spännande roll som redovisningsansvarig - sök hit

Karriär

Redovisningsansvarig till Limhamnshusgruppen

Förvärv av nya bolag gör att vår ekonomiavdelning växer sig större och större. Är du nyfiken på en spännande roll som redovisningsansvarig – sök här

Om oss

Limhamnshusgruppen är en privatägd företagsgrupp med rötterna i fastighetsbranschen som idag har bolag inom fastighetsbranschen, industri, IT, reklam, finans och e-handel. Limhamnshus grundades i början av sjuttiotalet och sitter idag i moderna lokaler på Saltimporten i Malmö. 

Om tjänsten

Som redovisningsansvarig på Limhamnshus får du arbeta med bolag i olika storlekar inom flera branscher. I dagsläget består ansvarsområdet av 26 bolag med verksamheter inom bland annat fastigheter, försäkringsförmedling, kapitalförvaltning, IT och fakturabelåning. Du ingår också i vår ekonomiavdelning som består av ca 25 medarbetare som jobbar med både redovisning och lön. I det dagliga arbetet kommer du ingå i ett team med fem (förhoppningsvis snart fler) härliga kollegor med olika arbetsuppgifter och erfarenheter.

Arbetsuppgifter:

Rapportering sker till Ekonomiansvarig, som i sin tur rapporterar till vår Ekonomichef (CFO). I teamet finns även ekonomiassistenter vilka har hand om delar av den löpande redovisningen och som du delvis arbetsleder.

Vi erbjuder

Vi söker dig som

Som person ser vi att du är

Övrig information

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du ansöker genom att skicka ditt CV till jobb@limhamn.com. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer ett test, telefonavstämning och två intervjuer.